Jærsk business er vår business 

Jærsk business er vår business 

Vi bidrar til at næringsdrivende skal kunne ha fullt fokus på butikken de driver. Lokalbanken kjenner deg, din bedrift og ditt marked.

Rask respons og fjåge folk

Jærsk business er vår business.
Landbruksavdelingen vår heier på bøndene.
Ta kontakt!

Miljøforsikring

Vi tilbyr nå miljøforsikring til våre bedrifts- og landbrukskunder. Ved en plutselig forurensningshendelse vil  kostnadene knyttet til å tilbakeføre naturen slik den var før hendelsen ikke omfattes av det ordinære bedriftsansvaret. 
Miljøforsikringen vil kunne dekke dette, i tillegg til en eventuell miljøerstatning som du/dere kan bli pålagt å betale til staten. 

Vi har byttet datasystem

Her finner du mer info om viktige endringer du bør vite om.
landbruksgjengen2

Me heie på bøndene!

Hos oss er vi fem rådgivere med fullt fokus på landbruk. Ta kontakt - vi kommer gjerne på besøk!
Gård

Grønt landbrukslån

Jæren Sparebank ønsker å bidra til bærekraftig og fremtidsretta utvikling i landbruket og lanserer grønn finansiering av grønne energikilder, primært solcellepanel.


Kundehistorie - Jerseymeieriet

Jerseymeieriet ligger på Herikstad Gard, rett utenfor Bryne.
Herikstad Gard og Jerseymeieriet drives av Sonja Herikstad og Per Ådne Skårland. 
De har drevet garden siden 2001, og meieriet siden desember 2021.

 

Kundehistorie - Rygr Brygghus

Rygr Brygghus har kommet som en frisk jærsk vind inn i norsk ølproduksjon. Mikrobryggeriet i Kverneland Næringspark er ikke så mikro lenger, og det bare fem år etter etableringen.Ta vare på bedriftens viktigste ressurser

Ved å kjøpe en bedriftshelseforsikring gjør du det enklere for dine medarbeidere å komme raskt tilbake i jobb etter sykdom og arbeidsulykker.

Utfylling av kundeerklæring

Som følge av kravene i hvitvaskingsloven må alle norske banker til enhver tid ha oppdatert informasjon om sine kunder og deres bruk av bankens tjenester.