Nå kommer pengene!

Nå kommer pengene!

Bruk kundeutbyttet på noe kjekt, da vel!

Ny kombo: Tradisjonell gardsdrift og demensomsorg

Torvholen Gard ligger like sørvest for Salteskogen i Klepp kommune. Her driver Marit og Arthur Salte dels tradisjonell gardsdrift, dels en tilrettelagt velferdstjeneste i form av demensomsorg. 

Bake, bake kake - ja nå skal det smake

Vi kommer nordfra på rv. 44. I det vi nærmer oss avkjøringa til Sirevåg, dukker industriområdet Skog opp på venstre side. Målet er i sikte. Roxman Bakeri og Konditori. Etablert 1957.
Tove Rita Vinningland

Ny på laget

Tove Rita Vinningland startet som landbruksrådgiver hos oss 1. mars. Hun har bred bankerfaring og vi er superfornøyde med å få Tove Rita med på laget. Landbruksgjengen teller nå seks rådgivere i banken som alle har fullt fokus på landbruk.

Telepay og NDR fases ut 1. oktober 2024

Viktig endring i nettbank bedrift: Fra 1. oktober 2024 blir ISO 20022XML standard betalingsformat for oss. Dettemedfører en modernisering av betalingsflyten. Etter denne datoen kan ikke gamle formater som Telepay og NDR lenger benyttes.

Snakk med oss om forsikring!

Miljøforsikring

Vi tilbyr miljøforsikring til våre bedrifts- og landbrukskunder. Ved en plutselig forurensningshendelse vil  kostnadene knyttet til å tilbakeføre naturen slik den var før hendelsen ikke omfattes av det ordinære bedriftsansvaret. 
Miljøforsikringen vil kunne dekke dette, i tillegg til en eventuell miljøerstatning som du/dere kan bli pålagt å betale til staten. 

Kontakt oss!

Jærsk business er vår business.
Rask respons og fjåge folk.
Gård

Grønt landbrukslån

Jæren Sparebank ønsker å bidra til bærekraftig og fremtidsretta utvikling i landbruket og lanserer grønn finansiering av grønne energikilder, primært solcellepanel.