Sikkerhetstiltak skreddersydd for deg

Din trygghet er viktig for oss, spesielt når du utfører transaksjoner som krever ekstra sikkerhet. Med vår oppdaterte funksjon i mobilbanken bruker vi bildegjenkjenning for å gjøre en ekstra tilleggsverifisering at det er du og din telefon som står bak hver handling. Det eneste du trenger å gjøre er å ta en selfie, som vi så sammenligner med bildet vi har lagret på deg. På denne måten kan vi sikre at din identitet er verifisert på en tryggere og enklere måte.

Kortversjon

  • Hva betyr dette for deg? En ekstra sikkerhetskontroll for dine sensitive transaksjoner.
  • Hvordan fungerer det? En selfie bekrefter din identitet i viktige øyeblikk.
  • Fordelene? Beskyttelse mot uautorisert tilgang og svindel.
  • Når er dette tilgjengelig? Akkurat nå, for alle brukere av mobilbanken.
"Din trygghet når du utfører sensitive transaksjoner i mobilbanken er vår topp prioritet. Med denne nye funksjonen, er det enkelt å sørge for at det kun er du som har tilgang til å gjennomføre disse handlingene," forklarer  Heidi Cecilie Torgnes, Produkteier Mobil- og Nettbank.   

Viktigheten av å beskytte deg

I en verden hvor digital svindel stadig er på fremmarsj, har vi lagt et ekstra sikkerhetslag rundt de mest sensitive tjenestene i mobilbanken. Denne tilnærmingen sikrer at ingen andre enn deg kan misbruke din identitet og dine penger til bestemte handlinger. Selv om denne sikkerheten hjelper godt må du selv sikre dine passord og aldri gi fra deg pinkode eller passord uansett hvem som ber deg om dette.

Hvorfor dette er viktig for deg

Med økende digital svindel, er det viktigere enn noen gang å beskytte seg. Vår nye funksjon gir et ekstra sikkerhetslag ved sensitive transaksjoner, som gjør det vanskeligere for uvedkommende å misbruke din identitet og penger.

Slik aktiverer du den nye sikkerhetsfunksjonen

Å ta i bruk den nye sikkerhetsfunksjonen er enkelt og gjøres på få steg. Neste gang du utfører en transaksjon som krever ekstra sikkerhet, vil du automatisk bli guidet gjennom prosessen med å ta en selfie for identitetsbekreftelse. Følg de enkle instruksjonene på skjermen, og din transaksjon er sikret med et ekstra lag av beskyttelse.

Vi hjelper deg gjerne med mobilbanken

Lurer du på noe om mobilbanken, eller hvordan du kommer i gang med sikkerhetsfunksjonen? Vi er her for å støtte deg gjennom hvert steg. Din sikkerhet og tilfredshet er det som betyr mest for oss.

Med denne oppdateringen i mobilbanken, tar vi et viktig steg mot en enda tryggere og mer sikker bankopplevelse for deg. Velkommen til din nye, mer sikre og bekymringsfrie bankhverdag.

Blid blond produktsjef av Eika mobil- og nettbank


Heidi Cecilie Torgnes, Produkteier Mobil- og Nettbank, understreker at selv om denne sikkerheten hjelper godt må du selv sikre dine passord, - og aldri gi fra deg pinkode eller passord uansett hvem som ber deg om dette!