Kortreist sykkelturisme
Jærruta er ny kunde i banken og satser på å fremme Jæren som turistområde i kombinasjon med opplevelser fra sykkelsetet. De tilbyr nye el-sykler og ulike sykkelruter i området Sandnes -Jæren - Egersund. Etablerte reiselivsaktører har gått sammen for å lage dette lokale turistprosjektet.
Tilsvarende konsept finnes allerede i andre deler av landet, samt utenlands.  Fokuset ligger på kortreiste opplevelser fra sykkelsetet. Spennende ruter som binder sammen lokale turistattraksjoner, opplevelser, mat og gode overnattingsplasser. Jærruta tilbyr pakkeløsninger der man kombinerer alt dette. Opplegget passer godt for alle som bor og virker på Jæren – men også for tilreisende og turister. Konseptet er allerede blitt godt mottatt og Jærruta kan fortelle om god aktivitet og mye bookinger fremover.

Jærsk business er vår business
Vår visjon er «Vi bygger Jæren». Med det menes at banken skal være en aktiv og attraktiv samarbeidspartner som bidrar til lokal utvikling og løfter frem jærske ideer og bedrifter. Jærruta er et eksempel dette –og vi er stolte av å støtte en jærsk turistsatsning.
Jærruta er en fin mulighet for å bli bedre kjent i eget nærområde. Test gjerne dette ut sammen med kollegaer, venner eller familie.  Jærruta har fått utrolig positiv respons, spesielt fra de lokale som har tatt turen. Mulig at dette skyldes at vi ikke før har tatt inn over oss hvor flott vi egentlig har det her på Jæren. I år er det Norgesferie som gjelder og da anbefaler Jærruta oss å oppleve Jæren fra sykkelsetet.

Mer info her : www.jærruta.no